BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 6 september 2011

En ny Harry Potter film



Författaren till Harry Potter
J,K Rowling

En ny Harry Potter film. Va? är det nog många som tänker nu. Men det är sant, inspelningen av den nya Harry Potter filmen har börjat. Men denna gång är det inte J,K Rowlings serie Harry Potter utan filmen kommer att heta Troll: The rise of Harry Potter Jr och kommer att handla om en smal, mörkhårig pojke som andvänder sin magi för att besegra en ond trollkarl. Låter detta bekant.?

Just nu är det storbråk i Hollywood kring denna film. Edward Lozzi har nu anlitat några av Hollywoods bästa advokater och dom är medvetna att det kommer bli en strid och hur J,K Rowling reagerar vet man inte än.

Troll: The rise of Harry Potter Jr är en uppföljare på filmen troll som spelades in år 1986. Namnet ”Harry Potter Jr” har ägts av producenterna till ”Troll” sedan 1986 enligt Edward Lozzi.

Vad tror du om denna film Troll: The rise of Harry Potter Jr? Tror du att det kommer bli en bättre/sämre kopia av Harry Potter.? Eller kommer man kunna se filmerna utan att hitta samband mellan dom?
Kommentera gärna din åsikter kring denna kommande film!

Jag är en stort fan och har följt J,K Rowling serie om Harry Potter som många andra under flera år. Jag blir lite småsur över denna uppföljare av troll, Troll: The rise of Harry Potter. Det känns som att filmerna kommer att få många likheter och det känns som att det kommer att förstöra J,K Rowlings serie tyvärr. Jag hoppas dom lyckas göra en film som man kan se utan att se ett samband.! Vi får vänta och se.....

0 kommentarer: