BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 8 september 2011

Irene Huss- Det lömska nätet


Filmen det lömska nätet handlar om en seriemördare som tar kontakt med sina unga offer på Internet.
Det är ett cyckelbud som ser en ung flicka bli insläpad i en skåpbil och hon larmar polisen direkt och tar upp jakten efter skåpbilen men när dom väl hittar den unga tjejen har hon redan blivit dödad på ett brutalt sätt. Irene Huss och hennes arbetskamrater har inte mycket att gå efter. Men när en andra kropp dyker upp så får dom tillgång till offrets dator och kan på så vis ta kontakt med mördaren. Nu lär dom göra något fort innan han har hittat nästa offer. Dom använder sig utav en locktjej men det går inte som planerat...

Titel: Irene Huss - Det lömska nätet
År: 2011
Kategori: Thriller
Regissör: Richard Holm
Movie Night´s betyg: 4 Stjärnor

Jag har sett flera Irene Huss filmer och tycker serien är bra. De lömska nätet är den hemskaste filmen i serien men också den filmen som får en att reagera på hur farligt det egentligen är att lita på folk på internett som man inte känner. Även fast den har en hemsk handling så är filmen riktigt bra. Men vill också varna för filmen om man är känslig, kan vara lite obehaglig film.

Gillar du svenska polisfilmer så är det en film du bör se!

2 kommentarer:

anne branch sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna sa...

Tips på fantastiskt rolig filmtävling!

Tävla i Django the Quest och vinn replika av Djangos jacka och plånbok eller ett ex av filmen Django Unchained. Du får även en gratis visning av Django Unchained på CDON.COMs VOD-tjänst. Lycka till!

http://www.djangothequest.com